IZAZOV2017 – Dobra zabava, ali i koristan brainstroming Posted on

MullenLowe And Friends agencija organizovala je teambuilding za učesnike trećeg po redu foruma marketinških, PR i advertajzing profesionalaca IZAZOV2017, koji je održan 1. i 2. marta u Crowne Plaza hotelu u Beogradu.

Tema teambuilding-a je bila “Brainstorming: Sloboda vs. Granice”. Učesnici, kojih je bilo oko 80, bili su raspoređeni za osam stolova, a stolovi su podeljeni u dve grupe. Svaka grupa je dobila brief o izmišljenom lancu azijskih fast-food restorana, s tim što je jedna grupa dobila vrlo slobodan brief, a druga brief sa velikim brojem pravila i ograničenja. Zadatak je bio da grupe smisle predlog vizuelnog identiteta, pravce kreativne i medijske strategije, kao i da predlože okvirni budžet u slobodnom, a split budžeta u brifu sa ograničenjima.

Atmosfera je bila na izuzetnom nivou, učesnici su vrlo ozbiljno shvatili zadatak, ali je, kao što smo i očekivali, ostalo dovoljno prostora za dobru zabavu i druženje. Kako je sve prošlo najbolje govori ocena 4,54 od 5, kojom su učesnici ocenili organizaciju teambuilding-a, a atmosferu još bolje dočaravaju snimci sa lica mesta.